Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Romain Cools geeft na 20 jaar de fakkel door

Nele Cattoor nieuwe algemeen secretaris van Vegebe

In het kader van het druk bijgewoonde FVPhouse event in het nieuwe Antwerpse Havenhuis, nam Vegebe, de federatie van de Belgische groenteverwerking en groothandel in industriegroenten, afscheid van zijn secretaris Romain Cools. Romain Cools oefende dit mandaat gedurende 20 jaar uit en bracht de beroepsfederatie van deze belangrijke schakel in de Belgische agro-voedingsketen onder binnen de koepel van FVPhouse (Fruit, Vegetable en Potato house).

FVPhouse fungeert als backoffice voor Vegebe, Belgapom (de Belgische aardappelhandel en -verwerking) en Fresh Trade Belgium (de Belgische groothandel in verse groenten en fruit). Dankzij deze samenwerking kunnen de zelfstandig functionerende beroepsfederaties in de schakel handel en verwerking in de Belgische AGF-sector op een efficiënte wijze gebruik maken van een professioneel secretariaat met mensen met specifieke competenties op diverse deelterreinen.

Romain blijft directeur van FVP House

Nu ir. Nele Cattoor, die reeds jarenlang actief was als regulatory affairs manager binnen Vegebe en FVPhouse, het mandaat van algemeen secretaris van Vegebe opneemt, heeft elke organisatie een eigen aanspreekpunt : Nele Cattoor voor Vegebe, Veerle Van der Sypt voor Fresh Trade Belgium en Romain Cools voor Belgapom. Deze laatste blijft directeur van FVPhouse.

Tijdens het FVPhouse event dankte Vegebe-voorzitter Bernard Haspeslagh namens alle Vegebe-leden Romain Cools voor zijn inzet gedurende de voorbije 20 jaar. Hij verwees naar de dynamiek waarmee deze als algemeen secretaris tal van dossiers behandelde, mee de uitbouw van de Europese federatie PROFEL realiseerde en van Vegebe de stem van de Belgische groenteverwerking op nationaal en internationaal vlak maakte. Hij wenste Nele Cattoor veel succes met deze nieuwe functie, die moet leiden tot een nog betere dienstverlening aan de leden en een verdere uitbouw van de werking van FVPhouse.

Voor meer informatie:
ir. Nele Cattoor
nele@fvphouse.be
tel. 09/339.12.53 en 0486/27.91.63
www.vegebe.be

Publicatiedatum: 14-6-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: