Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Groningse groentenman telefonisch het slechtst bereikbaar

Telefoonboek.nl is druk bezig geweest om uit te zoeken of groentenboeren telefonisch goed te bereiken zijn. Uit het onderzoek van Telefoonboek blijkt namelijk dat groenteboeren over het algemeen prima bereikbaar zijn.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 1.280 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'groenteboer'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 144 groenteboeren het geval, hetgeen neerkomt op 11,3% van de gevallen. Dat betekent dat 88,7% van de groenteboeren weinig tot geen klachten krijgen over de telefonische bereikbaarheid.
 
Provincie
Wanneer de bereikbaarheidscijfers per provincie worden bekeken valt op dat de groenteboeren in Groningen relatief gezien het slechtst scoren op telefonische bereikbaarheid. Daar is 17,9% van de groenteboeren niet goed bereikbaar. Zeeland komt als beste uit de bus. Daar was slechts 4% van de groenteboeren telefonisch niet goed bereikbaar.

Groentenboeren redelijk goed bereikbaar
Over het algemeen zijn de cijfers niet heel slecht, vindt Dirk Lentjes manager van Places Antwoordservice. "Het lijkt erop dat de meeste groenteboeren telefonisch goed te bereiken zijn, dat is een goede zaak. Toch is er wel ruimte voor verbetering. Met name in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel kunnen de groentenboeren wat beter hun best doen op het gebied van klantenservice. Om als groentenboer op te boksen tegen grote supermarkten is het namelijk belangrijk om bereikbaar te zijn."

Percentage slecht bereikbaar per provincie
Groningen: 17,9%
Friesland: 17,7%
Drenthe: 17,6%
Overijssel: 17,2%
Utrecht: 16,8%
Gelderland: 15,1%
Flevoland: 11,8%
Zuid-Holland: 11,6%
Noord-Holland: 11%
Noord-Brabant: 10,2%
Limburg: 5,9%
Zeeland: 4%

Bron: Telefoonboek.nl

Publicatiedatum: 15-6-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: