Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beter barbecueën door fruitmarinade

Bij barbecueën denk je aan vlees, maar voor een malse biefstuk zijn bepaalde fruitsoorten onmisbaar zoals marinade. Het sap van citrusvruchten (citroen of limoen) verzacht de spiervezels en voegt smaak aan het vlees toe. Exotische vruchten als vijgen, ananas, kiwi's en papaja's bevatten plantaardige enzymen. Deze ontbinden eiwitten en het bindweefsel van vlees. Het fruit kun je pureren of in dunne plakjes snijden en over het vlees leggen. Drie uur intrekken in de koelkast geeft het beste resultaat.


Publicatiedatum: