Mededelingen

Vacaturesmeer »



Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland




Beter barbecueŽn door fruitmarinade

Bij barbecueŽn denk je aan vlees, maar voor een malse biefstuk zijn bepaalde fruitsoorten onmisbaar zoals marinade. Het sap van citrusvruchten (citroen of limoen) verzacht de spiervezels en voegt smaak aan het vlees toe. Exotische vruchten als vijgen, ananas, kiwi's en papaja's bevatten plantaardige enzymen. Deze ontbinden eiwitten en het bindweefsel van vlees. Het fruit kun je pureren of in dunne plakjes snijden en over het vlees leggen. Drie uur intrekken in de koelkast geeft het beste resultaat.



Publicatiedatum: 14-6-2017

 



 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: