Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
"Een plezier om groenteman te mogen zijn"

Andrea Paffarini, bedrijfsadviseur van ADN, bezocht onlangs de verbouwde winkel van Rob Beukert in Eibergen. Rob vertelt over zichzelf, hoe zijn winkel is ontstaan en hoe hij de verbouwing en het resultaat ervan ervaart.

"Mijn naam is Rob Beukert en in november 2013 ben ik een groentezaak gestart in Eibergen in een pand naast de Jumbo supermarkt in het centrum van Eibergen. Voorheen had ik een groentezaak in Haaksbergen van 1996 tot en met 2012. Op die locatie vonden we dat we te weinig toekomstperspectief hadden. Daarom zijn we daar gestopt. Tussendoor heb ik nog bij Aartsenfruit gewerkt (waar ik op dat moment een opleiding genoot tot filiaalleider van een groothandel). Daar heb ik de nodige inzichten gekregen over het ondernemen waardoor ik dit ook zeker als een nuttige periode ervaren heb.

Als je een nieuwe winkel start, moet je zeker ook en beetje geduld hebben om te groeien. Daarbij, als je in een nieuwe plaats begint moet je de mensen; collega-ondernemers etcetera, leren kennen. Alles wat je voorheen bereikt hebt door al jaren te ondernemen in een plaats, geldt dan niet meer maar is wel bruikbaar in de opbouw van je nieuwe zaak. Discipline en volhouden zijn dan zeker belangrijke termen zodat je uiteindelijk een goede naam opbouwt in de plaats waar je je vestigt.

In september 2014 is mijn vriendin Nicole ook komen werken bij ons in de zaak, om mee te helpen in de opbouw van ons bedrijf. Zo zijn we langzaam gegroeid en was er bij ons de wens in het najaar van 2016 om iets meer koelruimte te hebben. Hierdoor zouden we onze producten beter kunnen gaan presenteren en deze de ruimte kunnen geven die ze nodig hebben en ook af en toe vernieuwend zijn. Voor mezelf had ik al verschillende scenario's bedacht en uiteindelijk heb ik toen gebeld met Anne Visser (www.annevisser.nu). Dit is iemand die we al jaren kenden en die er bij ons ook goed op stond qua kunde. We zijn met hem in gesprek gegaan en hebben de winkel best wel een flinke facelift gegeven. Een toonbank is vervangen voor een nieuw wandmeubel, er is een nieuw afrekenpunt, een nieuw plafond en nieuw lichtplan gekomen en er zijn moderne kleuren gebruikt. Omdat de winkel hierdoor wel een tikkeltje donkerder werd, was voldoende verlichting ook erg belangrijk. Dit heeft goed uitgepakt. We hebben zelf ook veel gedaan, ook vanuit kostenoogpunt.

Het resultaat is een geheel vernieuwde winkel tegen een zeer verantwoord budget. Er is een leuke tomatenhoek gecreëerd waar we op dit moment 16 soorten tomaten aanbieden! We hebben nu meer ruimte voor gekoelde sappen, slowjuice en maaltijdsalades. We zijn erg blij en trots op onze winkel zoals deze is geworden… en we zijn weer klaar voor de toekomst. Het geeft ons erg veel plezier en voldoening om elke dag in zo'n omgeving groenteman, en -vrouw te mogen zijn."

Bron: ADN

Publicatiedatum: 14-6-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: