Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Talloze verpakmogelijkheden bij inhouse pakstation Cool Port Packing Rotterdam

Het kloppende logistieke hart van Europa is de ideale plek om een ultramodern koel- en vrieshuis te verwezenlijken. Kloosterboer geeft hier invulling aan en op 12 juni starten de eerste activiteiten. Bijzonder is dat het koel- en vrieshuis beschikt over een inhouse pakstation. Cool Port Packing Rotterdam is het nieuwe en duurzame sorteer, om- en verpakstation in de haven van Rotterdam.Als het gaat om verpakken, sorteren, ompakken, labelen en koelen
Cool Port Packing Rotterdam staat voor het zorgvuldig, hygiënisch en snel verpakken van vers groenten en fruit. Naast het verpakken, verzorgt zij namelijk het volledige proces van sorteren, ompakken, verpakken en labelen en dat doet zij 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Ontzorging in het gehele verpakproces
Kloosterboer besteedt het proces van sorteren, ompakken, verpakken en labelen uit aan Cool Port Packing Rotterdam. De AGF-partner die als onafhankelijke partij alle VAS-diensten (value added services) gaat verrichten. Groenten en fruit verdienen een bijzondere behandeling. De verpakkers hebben evenveel toewijding voor het netten van een container sinaasappelen als het flowpacken van een aantal dozen avocado's.

Uitgebreide verpakmogelijkheden
Met ruime kennis en ervaring, een modern ERP-systeem en een uitgebreid machinepark worden vanaf 1 juni groenten en fruit gesorteerd en verpakt. De mogelijkheden zijn uitgebreid. Alles wordt naar wens van de klant verpakt. Een greep uit de verpakmogelijkheden: flowpack, ecopunnet, girsac, netten en topseal.

Voor meer informatie: www.cppr.nl 

Publicatiedatum: 12-6-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: