Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Versie 2017 van FRESHfin is nu uit

Nieuwe software voor de AGF-groothandel

De gestandaardiseerde branchesoftware FRESHfin ondersteunt de handel, verkoop en logistiek van aardappelen, groenten, fruit, uien, gedroogd fruit en biologische producten. FRESHfin werd in 1999 op basis van de business-software Microsoft Dynamics NAV door BBO Datentechnik uit Berlijn ontwikkeld met individuele, branchespecifieke functies "van de markt voor de markt". Daarmee is een volledig ontwikkeld branchepakket met veel basis- en standaardfuncties ontstaan. BBO is reeds sinds 1968 actief in de AGF-sector en heeft daarmee jarenlange, uitgebreide ervaring in de branche.

FRESHfin omvat gecertificeerde branchesoftware voor dgroothandel op basis van Microsoft Dynamics NAV. Talrijke bedrijven maken reeds succesvol gebruik van de software.

Nieuwe functies – nu ook mobiel te gebruiken
In het kader van modernisering en nieuwe technologieën werd FRESHfin in de 2017-versie geoptimaliseerd door het BBO-productmanagement. Daarbij werden onder meer de programmacodes geherstructureerd.

Naast de versies voor op de tablet en smartphones staan er nu ook bijpassende apps ter beschikking. Deze zijn overal eenvoudig te installeren.

De nieuwe versie 2017 is nu uit. De eerste klanten starten reeds met de actuele versie van Microsoft Dynamics NAV en de bijgeleverde tabletversies.


Register FRESHfin 2017 met alle relevante informatie voor de gebruiker in één oogopslag.


Tablet-versie van FRESHfin2017 voor mobiel werken onderweg

Beleef FRESHfin live:




Publicatiedatum: