Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
27 & 28 juni:

International Delphy Soft Fruit Event 2017

Vanwege sponsoring van meerdere bedrijven nodigt Delphy iedereen uit voor het gratis International Delphy Soft Fruit Event. Deze bijeenkomst rondom de teelt van houtig kleinfruit zoals framboos, braam, rode bes, aardbei en blauwe bes is gratis. Er wordt alleen een bijdrage voor het diner gevraagd. Deze internationaal georiƫnteerde bijeenkomst zal plaats vinden op dinsdag 27 juni 2017 en woensdag 28 juni 2017.

Het programma omvat onder meer een rondleiding langs de proeven op KICK (Kennis en Informatie Centrum Kleinfruit) en tevens rondleidingen op verschillende bedrijven met verschillend houtig kleinfruit. Ook is er een beurs met standhouders en ruime gelegenheid tot netwerken. Inmiddels hebben zich al meerdere bedrijven aangemeld die hun bedrijf zullen presenteren. Wilt u een demonstratie verzorgen of deel nemen aan de beurs, neem dan contact op met Team Houtig Kleinfruit van Delphy via mail: softfruit@delphy.nl

Voor meer informatie: berryfruitevents.com

Publicatiedatum: