Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
China wil diepgevroren blauwe bessen exporteren

"Het bedrijf Jiangsu Wotian Holdings Group dat gevestigd is in LIanyungang in de provincie Jiangsu teelt blauwe bessen op een areaal van 2.428 hectare. Daarnaast werkt het bedrijf samen met lokale telers die tezamen ook nog eens 4.046 hectare aan blauwebessenplantages bezitten, waarvan 121 hectare kassen betreft. We hebben ook een pakstation van 10.000 m2, vertelt Lei Goa van Jiangsu Wotian. 


Het pakstation van Jiangsu Wotian Holdings Group Ltd.


De plantage van Jiangsu Wotian Holdings Group Ltd.

"Onze verse blauwe bessen (65%), diepvries bessen (30%) en blauwebessensap (5%) worden verkocht onder ons eigen 'Blue Baby' merk. Zo'n 80% van de producten worden via traditionele verkoopkanalen verkocht aan groothandelsmarkten en supermarkten in de grote steden in China, de overige 20% wordt via onlineplatforms verkocht zoals Daily Youxian."
Verpakte blauwe bessen van hoge kwaliteit


Jonge  blauwebessenstruiken 

"Het afgelopen jaar heeft de Wotian Group een stabiel marktaandeel weten te verwerven dankzij zijn positieve merkimago en de hoge kwaliteit van zijn producten. Momenteel hebben we de capaciteit om in totaal 500 tot 1.000 ton diepvriesbessen  te exporteren. Om ons productiepotentieel optimaal te kunnen benutten, hopen wij onze activiteiten naar overzeese markten uit te kunnen breiden. In het kader van een overzees uitbreidingsproject zullen we vanaf juli blauwe bessen uit Chili importeren. We zijn daarnaast op zoek naar buitenlandse partners die ons willen helpen met de export naar westerse markten. Onze producten zijn onder meer, diepvries blauwe bessen, sapconcentraat, dranken, anthocyanen en voedingssupplementen op basis van blauwe bessen. We hopen dat consumenten op overzeese markten binnenkort kunnen genieten van de heerlijk smaak van onze Chinese producten."


Voor meer informatie:
Mr. Lei Gao
Jiangsu Wotian Holdings Group Ltd.
www.richlandsfarm.com
Cellphone´╝Ü+86 186 6391 8878
Email´╝Üana_2046@163.com

Publicatiedatum: 15-6-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: