Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

London Produce Show ingeluid met seminars, discussies en cocktailparty

Gisteren ging de London Produce Show van start. Op de eerste dag trapte het Food Service Forum het driedaagse evenement af met seminars, discussiepanels en kookdemonstraties. 

Branche-expert en trendwatcher, Gerry Ludwig, corporate consulting chef bij Gordon Food Service en tevens bekend culinair journalist en columnist voor het blad Flavor & The Menu, begon de dag met zijn visie op de huidige voedseltrends en de foodservicemarkt in de Verenigde Staten. Martin Morales, kok, restauranthouder en oprichter van de met een award onderscheiden restaurant keten Andean hield vervolgens een lezing over Peruaanse 'superfoods' en de grote trends op het gebied van gezonde voeding. 

Giles Smith, seniormanager klantenservice bij MCA Insight, een toonaangevend onderzoeks- en strategie consultancybureau uit Londen, wierp een blik op de Britse foodservicemarkt in 2017. Hierna vonden er diverse paneldiscussies plaats evenals een kookdemonstratie door chefkok Adria Wu, oprichter van Maple and Fitz. 


Nigel Jenney, algemeen directeur van het Fresh Produce Consortium

Tegelijkertijd vond er een seminar plaats over het betreden van de Britse markt nu en na de Brexit, waarbij deskundigen uit het Verenigd Koninkrijk aandacht schonken aan de kansen en bedreigingen in het Verenigd Koninkrijk van na de Brexit.

De opening van de London Produce Show zou echter niet compleet zijn zonder de gebruikelijke cocktailparty op de eerste avond. Zoals altijd vond dit glamoureuze evenement weer plaats in het Grosvenor House Hotel aan Park Lane. 

Vandaag zal de vakbeurs gehouden worden waarbij exposanten en bezoekers vanuit de hele wereld aanwezig zullen zijn. Op vrijdag wordt het evenement afgesloten met verschillende excursies naar retailers, markten en producenten. 

Foto's van de cocktailreceptie:


Jacques Lutien, Sebastian Bye en Martijn Bergmans


Tom Robins en Gerhard Leodolter - Wonderful Citrus




Pat Hart en Sherrie Eugene-Hart - Carib Asian Cookery


Vannessa en Alan Hutchins - Enzed Exotics


Jennifer Grant, Marion Grant, Aki Noda, Ashish Saperia, Emma Grant en Gemma Chamberlain



Gertrude Zeinstra, Karin Bemelmans, Tim Heddema en Martijn Bergmans


Paul Torres - ProEcuador, Carlos Abad - Ambassadeur van Ecuador, Juan Teran - ProEcuador


Teun Messemaker en Carlos Ojeda


Linda Bloomfield en Hannah Gorvin - London Produce Show


Mike Parr - Perishable Pundit, Jason Smith - Ferryfast, Laurance Jones - Jamaica High Commission


Will Jessop, Louisa Read, Rupert Maude en Mark Tweddle


Stephanie en Richard Priestly, David Ball


Mark Tweddle, Andeas Schindler, Doug Amez, Estera Amesz en Yvonne Tweddle


Ger van Burik - Holland Fresh Group en Anton Filppo - LBP


Nelli Hajdu - Fresfel, Lambert van Horen - Rabobank en Clayton Swart - SATI


Sian Thomas - FPC


Mark Huges - G's, Kaigl Thankranr en Anthony Gardiner - G's


Tom Ooserman - Cool Fresh, Mira Slott - London produce Show en Nic Jooste - Cool Fresh


Corriene Kinkel - Sensitech, Linda Bloomfield en Gill McShane - London Produce Show


Iain Forbes - The Gardin, Paul Summers en Liav Bacharach - ROP

Publicatiedatum: