Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gecombineerde babygroenten in grotere doos

"Mensen kopen vaak een combinatie van komkommers, paprika's en tomaten," zegt Kurvin Soobrayen van AMCO Produce in Leamington, Canada. "Deze informatie is gebaseerd op onderzoek dat we hebben gedaan in combinatie met klantengesprekken." Naar aanleiding hiervan zal AMCO eind juni/begin juli de Garden Pack lanceren.



Minikomkommers en -paprika's en pruimtomaten
De Garden Pack bestaat uit minikomkommers, pruimtomaten en minipaprika's. Drie verschillende soorten populaire miniproducten in één doos. Soobrayen: "Ideaal voor picknicks en feesten met meerdere mensen. Behalve handig is het ook goedkoper dan alles afzonderlijk kopen." De producten zijn verpakt met flow wrap om ze vers te houden. De rechthoekige doos is om de opslag te vergemakkelijken: "Het kan gestapeld worden en het is gemakkelijker voor de presentatie door winkeliers maar ook handiger voor klanten om zo mee te kunnen pakken."



De Garden Pack is beschikbaar in een kleine en grote variant. De kleine doos bevat 340 g minikomkommers, 340 g pruimtomaten en 200 g minipaprika's (12-12-7 oz.). In de grote verpakking zijn de hoeveelheden respectievelijk 450, 560 en 280 g (16-20-10 oz.). Momenteel werkt AMCO nog aan de verpakking. Het product zal officieel worden gelanceerd zodra de verpakking klaar is voor massaproductie. De Garden Pack zal op United Fresh worden gepresenteerd omdat het een finalist is in de categorie beste nieuwe groentenproduct.

Bezoek in Chicago AMCO Produce bij stand #2431.

Voor meer informatie:
Kurvin Soobrayen
AMCO Produce
Tel: 519-326-9095
Publicatiedatum: