Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Delta Containers breidt uit naar Nederland

Delta Containers is een specialist in de verkoop van nieuwe en gebruikte IBC containers in alle soorten en maten. Delta heeft de hoogste kwaliteit IBC containers en RVS Containers. De gebruikte containers worden professioneel gereinigd, gerepareerd en daarna getest voordat ze weer worden verkocht. Na 30 jaar succes in Engeland heeft de Delta Group besloten zich uit te breiden naar Nederland, Frankrijk, BelgiŽ en Duitsland.


 
Wat is een IBC Container?
IBC's zijn stapelbare, houdbare kunststoffen containers in een metalen kooi op een pallet van staal, kunststof of hout. IBC's zijn geschikt voor opslag en transport van gevaarlijke en ongevaarlijke goederen. Voor Delta worden de komende jaren spannend zegt de e-Commerce manager Floor Harreman "ik verheug me op de uitdaging van onze uitbreiding naar Nederland". Ons nieuwe kantoor is in Bilthoven maar de opslag ruimte is in Venlo.
 
Het gebruik van IBC containers
Veel industrieŽn gebruiken IBC's en wij leveren onder andere aan de brouwindustrie, farmaceutische en chemische bedrijven, en de voedsel- en drankindustrie. Wij leveren echter niet alleen aan grote bedrijven. Via de website kunnen mensen ook gewoon IBC's bestellen voor bijvoorbeeld het opslaan van regenwater.
 
Voor meer informatie: www.deltacontainer.nl/.


Publicatiedatum: 7-6-2017

  

Reacties:


Goedemorgen,

Ik ben op zoek naar partijen goede gebruikte Ibc kooien. Kunt deze aanbieden ?

Met vriendelijke groeten,
John Peerenboom
0622504766
Japex, Mariaheide - 2-10-2017 19:53:34


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: