Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Halls avocadoteler in Kenia ontvangt Rainforest Alliance keurmerk

Halls heeft bekend gemaakt dat zijn Keniaanse partner Kazuki Limited het Rainforest Alliace keurmerk heeft ontvangen. Dit certificaat wordt toegekend aan producenten die voldoen aan de standaarden van het Sustainable Agriculture Network op het gebied van milieu en maatschappelijke en economische duurzaamheid. 

Kazuki behoort hiermee tot een selecte groep van 11 avocadobedrijven wereldwijd die dit keurmerk dragen en vertegenwoordigt 35% van het totale door Rainforest Alliance gecertificeerde avoacado areaal. Hierin wordt de bijdrage van Kazuki vergroot ten aanzien van duurzaamheid en effectief bedrijfsbeheer. 

De Rainforest Alliance certificering draagt bij aan het behoud van ecosystemen en garandeert veilige werkomstandigheden, goede huisvesting, medische zorg en onderwijs voor agrarische werknemers en hun gezinnen. Door te kiezen voor producten met het Rainforest Alliance keurmerk, herkenbaar aan de sticker met de kikker, steunt men deze doelstellingen.  

Kakuzi is één van de grootste avocadotelers in Kenia en door middel van zijn samenwerking met Halls is het fruit van Kazuki op de Europese markt verkrijgbaar in Halls vestigingen in onder meer Kent, Parijs, Marseille en Rotterdam. 

Voor meer informatie:  
Paul Devlin
Halls

Publicatiedatum: 13-6-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: