Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Grote keuze biologische kruiden bij Spar

Een bonte selectie van de beste biologische kruiden uit Tirol is per direct in alle Spar-, Eurospar-, en Interspar-filialen in Tirol verkrijgbaar. Van tuinkers tot basilicum, verse kruiden zijn in deze regio zeer geliefd in de keuken. In totaal liggen er inmiddels al meer dan 2.600 producten van 128 producenten uit Tirol in de schappen van Spar.


De familie Strillinger (foto: Michael en Marika Strillinger met dochter Apollonia) levert sinds meer dan dertig jaar verse biologische kruiden uit Tirol aan Spar.

De tuinderij Strillinger uit SŲll voorziet Spar-klanten sinds meer dan dertig jaar van verse biologische kruiden uit Tirol. Het bedrijf produceert volgens strenge biologische richtlijnen en heeft zich uitsluitend op de teelt van kruiden toegelegd. De ligging op een helling met sterke zonnestraling, evenals de nachtkoeling op 600 meter hoogte zorgen voor ideale groeiomstandigheden en bijzonder aromatische kruiden.

Biokruiden smaken goed en zijn gezond
"Verse kruiden zijn niet alleen lekker en gezond, ze zijn ook een belangrijk ingrediŽnt in de Tiroler keuken. Met de Spar Natur*pur biologische kruiden bieden we onze klanten lokale producten van uitstekende kwaliteit aan", zegt dr. Christof Rissbacher, directeur van Spar Tirol & Salzburg, over de goede samenwerking met de Tiroler kruidenspecialist Strillinger. Als traditioneel bedrijf uit Tirol zet Spar zich in voor een bijzonder nauwe samenwerking met lokale producenten en de ondersteuning van de lokale landbouwsector.

Publicatiedatum: 8-6-2017

  

Reacties:


Jammer dat steeds meer producten van Spar uit het buitenland komt en niet uit Nederland.
Leo, Etten-Leur - 8-6-2017 14:32:48


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: