Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frans kersenseizoen toont potentie

Het Franse kersenseizoen begon verontrustend. Daarnaast werd verwacht dat het kersenvolume met 5% zou afnemen ten opzichte van 2016. Toch toont de huidige kersenteelt weer potentie. L'As du Ventoux, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoeren van kersen, zegt dat de langzame start van het seizoen het gevolg was van de vorst in april, regen en koud weer. De teelt gaat nu echter goed en ze hopen op een goed kersenseizoen. 



Het Franse bedrijf heeft een luxe kersendoos voor hun klanten geïntroduceerd. Na de positieve feedback op de proefperiode in 2016 zullen ze het product dit jaar officieel lanceren. De doos zal 750 gram kersen van hoge kwaliteit bevatten. De kersen zijn afkomstig uit de regio Provence. 


L'As du Ventoux legt uit dat de kersen in de nieuwe doos van hoge kwaliteit moeten zijn qua smaak en grootte. Vooralsnog zijn ze blij met de kwaliteit van de kersen van dit seizoen. Ze zijn optimistisch over de rest van het seizoen, omdat de weersverwachtingen goed zijn. Het kersenseizoen zal tot ongeveer 10 juli duren. Het bedrijf werkt met alle grote, Franse retailers samen. De doos wordt onder andere verkocht in de supermarkt Leclerc. Een groot deel van L'As du Ventoux kersen zijn voor de export bestemd. De kersen worden naar Zwitserland, Luxemburg, Scandinavië en misschien zelfs naar Dubai geëxporteerd.

Voor meer informatie:
Christine Coulin
L'As du Ventoux
Tel: +33 04 9005 7016
as.du.ventoux@wanadoo.fr

Publicatiedatum: