Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Elena Rogojnikova, Hagé International:

"Voldoende avocado's uit Kenia en Peru, Zuid-Afrika iets meer terughoudend"

Tholen - Het avocado seizoen uit Zuid Afrika, Peru en Kenia is op het moment in volle gang. "Hass avocado's blijven nog altijd redelijk duur voor de tijd van het jaar. Kenia en Peru hebben voldoende volumes te bieden, maar Zuid Afrikaanse Hass is dit jaar iets meer terughoudend en dit resulteert in langere rijpingstijd", vertelt Elena Rogojnikova van Hage International

"De markt van Greenskins is redelijk stabiel dit jaar. De prijzen zijn goed, vraag staat in goede verhouding met het aanbod en over de kwaliteit mogen wij ook niet klagen dit jaar. Zuid Afrikaanse Greenskins zijn dit jaar met name in kleinere maten beschikbaar, de maten 10/12 zijn nauwelijks beschikbaar", vertelt Elena.

"Het seizoen van Pinkertons uit Zuid Afrika is afgelopen, al zijn er momenteel nog wat laatste Pinkertons op de markt beschikbaar. Die worden opgevolgd door Ryans die in voldoende volumes beschikbaar zijn vanaf week 24. Zutano's uit Peru zijn juist voornamelijk in maten 10 en 12 beschikbaar en zijn van uitstekende kwaliteit afgezien de wateroverlast in Peru in maart. Er wordt de komende maanden een groeiende vraag voor avocado's verwacht.

Voor meer informatie:
Elena Rogojnikova
Hagé International
+31 180 657 895
E.Rogojnikova@thegreenery.com
www.hage-international.nl