Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Mark Hulland nieuwe manager operations bij Pooling Partners

Pooling Partners, Europa's grootste palletpoolingbedrijf en fabrikant van houten pallets, heeft sinds 1 mei Mark Hulland in dienst als manager operations van het Nederlandse hoofdkantoor in Eindhoven. Hulland is geen nieuw gezicht bij Pooling Partners: hij komt over van het Britse hoofdkantoor in het plaatsje Meriden, nabij Birmingham. Hulland heeft het Talent Management Programme van Pooling Partners gevolgd. Dit programma is bedoeld om jong talent klaar te stomen voor hogere managementfuncties bij het palletpoolingbedrijf.

Stroomversnelling
De carrière van Hulland kwam in 2011 in een stroomversnelling terecht toen hij voor het Talent Management Programme van Pooling Partners werd geselecteerd. Na een tijdelijke vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof ging, werd Hulland aangesteld als manager operations in het Verenigd Koninkrijk.

Hulland vindt de oversteek naar Eindhoven spannend, maar weet zich gesteund door zijn gezin en werkgever. "Dit is zo'n kans die je maar één keer in je leven krijgt. Ik hoop dat het lukt om binnen twee jaar door te groeien naar de functie van directeur operations. Het lijkt me geweldig om een seniorfunctie bij dit bedrijf te mogen bekleden."

Talent Management Programme
Ook Ingrid Faber, CEO van Pooling Partners is enthousiast over de aanstelling van Hulland als manager operations in Eindhoven. "Bedrijven zoals Pooling Partners danken hun voortbestaan aan mensen zoals Hulland", zegt Faber. Zulk talent moet overal in ons bedrijf kunnen werken. Ook als dat, zoals in Mark's geval, een baan in het buitenland inhoudt. Mark is het levende bewijs dat ons Talent Management Programme werkt."

Voor meer informatie:
www.poolingpartners.com
www.elpaletverde.es
 

Publicatiedatum: 2-6-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: