Mededelingen

Vacaturesmeer »



Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland




Fru&Tube, Marroiq Primeurs

Nieuwe verpakking maakt fruitconsumptie gemakkelijker

Om het eten van fruit en cherrytomaten te vergemakkelijken heeft het Franse bedrijf Marroiq Primeurs onlangs een nieuw verpakkingsconcept ge´ntroduceerd. Fru&Tube is een transparante plastic koker gevuld met vers fruit of cherrytomaten. Salesmanager Anthony Marroiq meent dat de nieuwe producten het best omschreven kunnen worden als 'snoepjes van moeder natuur' en het concept is gericht op de markt voor gezond en handig verpakt snackfruit. 

 



De fruitkokers worden geleverd met een wegwerpdoekje waarmee het fruit voor consumptie schoongemaakt kan worden of waar men zijn handen na het eten aan af kan vegen. Het School Selection assortiment van Fru&Tube is gericht op schoolkinderen en het fruit is afkomstig uit de beste teeltgebieden, zo laat het Franse familiebedrijf weten.  

Het product verscheen 2 april voor het eerst op de markt en wordt nog steeds getest in supermarkten. De kokers zijn te vinden in het AGF-schap en de retailprijs varieert, afhankelijk van het product, tussen de Ç1,50 en Ç3,00. 

Contact: www.marroig.fr

Publicatiedatum: 2-6-2017

 



 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: