Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
RPO

"Ons softwarepakket valt te typeren als gestandaardiseerd maatwerk"

RPO automatiseert al ruim 30 jaar AGF bedrijfsprocessen van verschillende aard en grootte. De automatisering in de AGF handel is al jarenlang volop in beweging, door de korte doorlooptijden en de wet- en regelgeving rondom versproducten is het van belang dat trajecten steeds sneller en beter vastgelegd worden. Hoogwaardige dienstverlening voor een steeds dynamischere wereld, waarin ontwikkelingen elkaar in een rap tempo opvolgen. RPO faciliteert met moderne communicatietechnieken, externe gegevens uitwisselingen en informatie die altijd realtime voor handen is.

Gestandaardiseerd maatwerk is de term die het best bij ons softwarepakket past. Wij kennen de markt als geen ander en hebben de meeste bedrijfsprocessen in Freshng gestandaardiseerd. Hierdoor sluiten de bedrijfsprocessen naadloos aan op de software. Daar bovenop is het mogelijk om extra functionaliteit of IT diensten af te nemen. Hiervoor is een breed scala aan specifieke functionaliteiten ontwikkeld die een extra toegevoegde waarde aan de ontzorging kunnen geven.
 
Om een aantal voorbeelden te noemen:
  • Heeft u bijvoorbeeld meerdere ondernemingen en daarbij meerdere administraties? Met de functionaliteit Intercompany kunt u werken met een centrale voorraad en ook meerdere administraties naast elkaar laten draaien.
  • Naast de software om de AGF handel in goede banen te stroomlijnen, biedt RPO ook WMS en 3PL software aan. Met deze vormen worden de logistieke processen goed in kaart gebracht.
  • Uiteraard is Freshng multilingual, waardoor u ook bij internationalisering of buitenlandse medewerkers niet voor onverwachte situaties komt te staan.

En is Freshng ook in abonnementsvorm verkrijgbaar. Met deze vorm, Freshng Online, profiteren bedrijven van een Cloud oplossing. Deze oplossing is ook voor kleinere AGF bedrijven zeer geschikt en betaalbaar.

RPO werkt met een team van 25 professionals aan innovatieve oplossingen. Door het gebruik van moderne technieken in combinatie met onze bewezen oplossing zijn AGF bedrijven klaar voor de toekomst. Uiteraard klantgericht; RPO ontzorgt AGF bedrijven.

Voor meer informatie:
RPO ICT Solutions
078 6818688
sales@rpo.nl
www.rpo.nl
 
Publicatiedatum: