Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
en aardappelverpakking

Nieuw barbecuegroentenpakket

71% van de Franse huishoudens bezit een barbecue. Het is het eerste product in dit assortiment en een praktische oplossing voor de consument omdat 13% van wat op de barbecue wordt gelegd groente is. Daarom lanceert Prince de Bretagne een gloednieuw barbecuegroentenpakket.
 


Het 450g aluminium bakje bevat één tros met 6-8 cocktailtomaten en 4-5 mini rode, gele of oranje paprika's, genoeg voor 2-3 personen als bijgerecht. Het wordt geleverd met een dosis olijfolie met rozemarijn om na afspoelen en voor het koken de groenten mee te besprenkelen. De groenten hoeven hierbij niet gesneden te worden. De hittebestendige verpakking kan direct, voor ongeveer 15 minuten op de barbecue worden geplaatst maar kan ook in de oven of op een plancha worden gekookt.


 
Productmanager Marine Bougeard legt uit dat het de bedoeling is om consumenten erop te wijzen dat tomaten en mini paprika's behalve koud ook warm kunnen worden gegeten en ze voor te lichten over mini paprika's, die vaak met chilipeper worden verward. 
 
Ook de Prince de Bretagne groenten worden geteeld door telers in kassen aan de noordkust van Bretagne. Het barbecuepakket is net gelanceerd en zou het hele barbecueseizoen, tot oktober, beschikbaar moeten zijn. Adviesprijs: €3,00-4,50 per pond.

Na de succesvolle lancering van 1 kg verpakkingen nieuwe aardappelen in het voorjaar van 2016 komt Prince de Bretagne dit jaar met een nieuwe verpakking. De nieuwe aardappeltelers van Prince de Bretagne zijn aan de noordkust van Bretagne gevestigd en hun Bretonse identiteit komt goed op de 1 kg verpakking Primabreizh aardappelen tot uitdrukking.


 
Volgens productmanager Pierre Gélébart van Prince de Bretagne bevat de versverpakking 100% verse aardappelen die zijn gekalibreerd, gewassen en verpakt door Prince de Bretagne. Ze kunnen 3-5 dagen bewaard worden en worden verkocht in de gekoelde groenten- en fruitafdeling van supermarktent. Hij verklaart dat de aardappelen door het ademen de atmosfeer in de verpakking zo beïnvloeden dat ze langer houdbaar zijn. De 1kg verpakking worden in kratten van 12 stuks geleverd.

Vorig jaar verkocht Prince de Bretagne ongeveer 50 ton nieuwe aardappelen en ze hopen dit jaar op nog groter succes. Het product werd in veel grote Franse supermarkten verkocht die ze dit jaar willen blijven verkopen. Supermarkten die de nieuwe Primabreizh verpakking aanbieden zijn onder andere Carrefour, Leclerc, Géant, Casino, Intermarché, Système U enCora. Adviesprijs: minder dan €2 per pak.
 
Voor meer informatie:
Publicatiedatum: