Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Aanbod Hainan Wang Pin Lychee's voldoet niet aan vraag

"Het seizoen voor Hainan Wang Pin-lychees begon op 19 mei. Naar verwachting zal dit seizoen aanhouden tot 9 juni. De warme winter van vorig jaar heeft geleid tot een lichte afname in volumes. De prijs op de markt is in vergelijking met vorig jaar stabiel," aldus een vertegenwoordiger van Hainan Wang Pin Agricultural Science and Technology Development Co Ltd.


Locatie waar Hainan Wang Pin lychees worden geteeld.


Vers geplukte lychees

"De zogeheten rock princess' smile is een lychee die op vulkanisch gesteente groeit. De bodem van het teeltgebied is rijk aan verschillende soorten mineralen en spoorelementen. In tegenstelling tot normale lychees groeien rock princess' smile-lychees per paar. Ze zijn groot en hebben vruchtvlees dat zoet, knapperig en zacht is. De kwaliteit van deze lycheesoort is hoog. De marktprijs is daarom ook hoger dan van normale lychees, maar ondanks dat zijn ze bij het merendeel van onze klanten populair. De vulkanische rock princess' smile raakt elk jaar erg snel uitverkocht, dus is het aanbod niet toereikend voor de vraag."


Verpakte rock princess' smile-lychees


Vers geplukte en gesorteerde lychees

"De teeltgebieden van Hainan Wang Pin lychees bevinden zich in het Leiqiong Haikou Vulcanic Cluster Global Geopark. We hebben in totaal een areaal van ongeveer 90 mu (9 hectare). Vorig jaar waren onze princess' smile-lychees nog niet op de markt en waren ze alleen beschikbaar bij vestigingen van leveranciers. Dit jaar maken we gebruik van zowel online als offline marketingkanalen. We gaan verspreid over heel China onze lychees leveren aan een aantal grote supermarktketens en fruitwinkels. Als we naar de explosieve toename van het aantal bestellingen van vorige week kijken, zijn we erg optimistisch over de markt van het komende seizoen."

Hainan Wang Pin Agricultural Science and Technology Development Co Ltd.

Sales number: +86 400 8788 167
Online order platform:

Publicatiedatum: 31-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: