Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Huntelaar verruilt voetbalcarrière voor telersbestaan

De door blessures getergde profvoetballer Klaas-Jan Huntelaar zwaait dit seizoen af bij Duitse topclub Schalke 04. De prestaties van de voormalig goalgetter vielen mede door zijn kwetsuren tegen, waardoor zijn contract in Gelsenkirchen niet wordt verlengd. Het is niet duidelijk of en waar hij zijn voetbalcarrière vervolgt. Wel is hij duidelijk over de periode ná zijn loopbaan.

"Ik wil de dingen gaan doen waar ik nu geen tijd voor heb. Met vrienden verbouw ik sinds enige tijd groenten en fruit. Gedurende de oogst heb ik op het moment geen tijd om mee te helpen. Het gezamenlijke aspect, met vrienden, vind ik gewoon leuk. Vanaf de start verbouwden we vooral fruit, waaronder appelen, peren, kersen, bessen en pruimen, sinds enige tijd leggen we ons ook toe op aardappelen en asperges. Het duurt nog drie jaar voordat we de eerste asperges zullen oogsten."

Bron: Schalke 04
Publicatiedatum: