Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nat voorjaar heeft geen gevolgen voor kwaliteit Poolse champignons

Het koude en natte weer van eind april en begin mei heeft geen nadelige gevolgen gehad voor de kwaliteit en prijzen van Poolse champignons, meldt Joanna Chwalisz van Woga. 



Het bedrijf exporteert sinds een aantal jaren champignons met Duitsland als belangrijkste afzetmarkt. Woga wil echter ook graag andere markten betreden. 

"Onze conventionele witte champignons zijn het meest in trek maar de vraag naar Cantharellen is ook groot. We merken daarnaast dat er een groeiende vraag is naar nieuwe, exotische paddenstoelen wat te danken is aan hun vele gezonde eigenschappen en heerlijke smaak," vervolgt Joanna. 


 
Woga biedt een ruim assortiment aan rassen aan om aan de wensen van al haar klanten te kunnen beantwoorden. Naast witte en kastanjechampignons, levert het bedrijf ook Shiitake, Cantharellen, Porcini en Kastanjeboleten. Woga levert ook jaarrond gedroogde en geblancheerde witte en bruine champignons.



De vraag naar champignons wisselt gedurende het jaar. Joanna legt uit dat er in de zomermaanden minder aanvoer is en is er vooral vraag naar Cantharellen, Eekhoorntjesbrood en Kastanjeboleet. 


Voor meer informatie: 
Joanna Chwalisz
Woga
Tel: +48 609 051 030
Fax: +48 68/4114625
Email: verkauf@woga.pl
www.woga.pl

Publicatiedatum: