Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Nieuw bij Coop: Sprice, natuurlijk ijs van groente en fruit

Sprice, het eerste 100% natuurlijke ijsje van groente en fruit, is nieuw in het vriesvak van Coop. De gezonde én verrassend lekkere ijsjes zijn vanaf eind deze week verkrijgbaar bij het merendeel van de 262 Coop-winkels in Nederland.
Coop wil haar klanten verrassen met onderscheidende, lekkere producten die met aandacht zijn geproduceerd. Bovendien legt de supermarktorganisatie steeds meer de nadruk op de gezondere keuze. Jacob Meijboom, Senior Category Manager Vriesvers en Zuivel: "Coop geeft op verschillende manieren aandacht aan een gezonde levensstijl. Daar horen ook gezonde producten bij. De Sprice ijsjes zijn een gezondere keuze, passend binnen een bewust eetpatroon."Simpel, lekker en gezond
De biologische ijsjes zijn ontwikkeld door 2-Michelinsterren chef Moshik Roth. De ijsjes zijn gemaakt van biologische groente en fruit met een vleugje honing  en bevatten geen onnatuurlijke toevoegingen. Ze zijn verkrijgbaar in twee smaken: Komkommer-limoen en Sinaasappel-wortel. Ze bevatten respectievelijk slechts 24 en 28 calorieën per ijsje.

Over &samhoud
&samhoud food wil mensen inspireren om meer groente te eten. Het bedrijf, ontstaan vanuit 2-Michelin sterrenrestaurant &samhoud places, maakt het voor de consument gemakkelijker en aantrekkelijker om verantwoord te kiezen: met lekkere en verrassende producten van groente.

Voor meer informatie: www.coop.nl en samhoudfood.com.


Publicatiedatum: 30-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: