Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Hoge waarderingen voor Naranja Packers uit Zuid-Afrika

Naranja Packers, een citruspakstation in de Limpopo provincie in Zuid-Afrika, ontving onlangs de Blue Rating van Tesco. Blue Rating is de hoogst haalbare waardering van de grootste supermarktketen van het VK. Ook kreeg de fabriek een AA waardering van de British Retail Consortium Accreditation (BRC), de hoogste waardering voor een aangekondigde audit. Beide inspecties worden internationaal erkend als de hoogst haalbare certificaties voor pakstations. 


 
Naranja verpakt al het fruit dat geteeld wordt door Indigo Fruit Farming in de provincies Limpopo en Mpumalanga. Ook verpakken ze het fruit van telers binnen de Burgersfort regio. 
 


Met deze certificering is Naranja Packers een van de weinig geselecteerde verpakkingsfabrieken die aan Tesco mogen leveren. Josef Malan, manager van de verpakkingsfabriek: "BRC is wereldwijd het meest toonaangevende merk en een belangrijke consumentenvereniging. BRC vormt de standaard voor goede productiemethodes en waarborgt de veiligheid, legaliteit en kwaliteit van de producten voor de klanten."
 
Voor meer informatie:
Charlene@anbinvestments.co.za
 

Publicatiedatum: 6-6-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: