Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Rodney de Haas nieuwe algemeen directeur Van Hoeckel

Na zes succesvolle jaren zet Paul van Berkel een nieuwe stap binnen zijn carrière. Hij neemt afscheid van Van Hoeckel en draagt het stokje over aan Rodney de Haas. In de afgelopen jaren heeft Van Hoeckel onder leiding van Paul van Berkel een duidelijke koers uitgezet om haar dienstverlening af te stemmen op de ontwikkelingen binnen de zorgmarkt.

Van Hoeckel ondersteunt de mooiste momenten van de dag, de maaltijden, met conceptmatige en formulematige oplossingen voor een betere toekomst. De 'ABCD coachingprogramma's' en formules als 'Beleef', de 'Aan Tafel' box en '24Food' hebben hun weg gevonden naar de markt. Dit heeft Van Hoeckel naar marktleiderschap in de zorg gebracht.

De ingeslagen route wordt voortgezet onder leiding van Rodney de Haas, voormalig en zeer ervaren commercieel adjunct directeur van Van Hoeckel. "Wij zijn ervan overtuigd dat eten, drinken en gastvrijheid erg belangrijk blijven voor mensen die afhankelijk zijn van zorg.  Ondanks een krimpende markt zien wij de behoefte aan dienstverlening toenemen. Dit vertalen wij in kansen om samenwerkingsverbanden nadrukkelijk in te steken vanuit partnership", aldus Rodney de Haas.

Van Hoeckel investeert nadrukkelijk in de ontwikkeling van haar medewerkers, systemen, logistiek en dienstverlening. De directe samenwerking binnen Sligro Food Group met Sligro (groothandel) en Bouter (grootkeukentechniek) maakt het mogelijk om integrale oplossingen voor het gehele proces van eten en drinken vorm te geven.

Publicatiedatum: 30-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: