Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
de derde 50-jarige in de rij bij Jan Oskam-Vleuten

Elly Oskam-van Schaik ziet Sara

Elly Oskam van Schaik, sinds ruim 25 jaar in dienst, sluit vandaag 30 mei de rij van in mei 1967 geboren medewerkers bij Jan Oskam – Vleuten. Na Harry Pijper op 12 mei en Marina Yarushina op 22 mei krijgt ook zij vandaag de 5-sterren-status.In 1967 zag zij in Harmelen  het levenslicht. Ze groeide op op de Appellaan in Harmelen, de laan waar ook oprichter Jan Oskam een flink deel van zijn jeugd  heeft doorgebracht . Na de middelbare school ging ze in de administratieve hoek aan de slag in de kaasveredeling om al snel over te stappen naar de verse AGF. Voor de heren Oskam was en is het altijd een verademing geweest om administratie over te kunnen geven aan iemand die daar meer bedreven en meer gestructureerd in is. In 1996 trouwde zij met Bart Oskam  en in 1999 werd zoon Niels geboren die inmiddels bij gelegenheid ook al weer commerciële- en logistieke activiteiten verricht voor de firma .

Elly  is een zeer gedreven en  kundige medewerker die uitstekend zelfstandig kan opereren en het belang van het familiebedrijf daarbij nimmer uit het oog verliest. Naast het werk geniet ze van de tuin, een weekendje weg en pakt ze graag de fiets voor een blokje om. Vanwege gezondheidsproblemen moet zij zich wel goed in acht nemen, maar daarvoor is de elektrische variant dan weer  een uitstekende oplossing.

Alle collega's wensen Elly een fijne verjaardag en nog vele jaren werkplezier in goede gezondheid!

Felicitaties rechtstreeks: Elly@janoskam.nl /030-2320418  /  06-30918347


Publicatiedatum: 30-5-2017

  

Reacties:


Hoi Elly , had er nog geen erg in gehad maar nog gefeliciteerd met je verjaardag en alweer 50 jaja... Ook van Janny gefeliciteerd..
Sjaak baars, Vianen - 1-6-2017 15:12:25


Hoi Bart, Gefeliciteerd met je vrouw Elly (Sara). Fijn dat het zo goed met jullie gaat zowel privé als zakelijk. Gr. Dirk
Dirk de Romph (Goes), Westmaas (email) - 30-5-2017 16:30:51


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: