Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
"Focus op bladgroenten, citrus, zachtfruit en bio"

Nieuw magazijn Euro Gijbels Spanje

Tholen - Euro Gijbels Spanje is al jarenlang actief in Spanje, maar sinds kort is het bedrijf er ook daadwerkelijk gevestigd. "We hebben onlangs een magazijn van 2000 vierkante meter aangeschaft. Dit omdat de vraag van de klanten zo groeide en het te duur werd op logistiek gebied. Het werd tijd voor een echte locatie. Daarom kozen we ervoor om daar een spiksplinternieuw magazijn over te nemen. Het is een mooie stap in onze verdere professionalisering", vertelt John Gijbels.


De overhandiging van de sleutel van het pand.

Samen met zijn vader Kris, moeder Annick en zus Jolene is hij actief in Euro Gijbels Spanje. Jolene Gijbels en haar man Tim Huybreckx verhuizen binnenkort naar Spanje met de kinderen om daar het bedrijf te runnen.


Tim, John, Kris en Jolene.

Bladgroenten, zachtfruit en bio

John vertelt dat ze met name actief zijn in bladgroenten. "Daarbij willen we nu ook meer gaan doen in citrus en zachtfruit. Ook zien we kansen in bio-teelt en hebben nog extra onaangeroerde gronden aangekocht om de teelt uit te breiden. Bijna alle benodigde certificaten zijn ondertussen binnen. Wij geloven dat er voldoende groeikansen zijn."Naast het magazijn heeft Euro Gijbels ook geïnvesteerd in een nieuwe verpakkingsmachine en sorteermachine. Op die manier kunnen we klantgericht verpakken en de juiste kalibers per klant selecteren."


Het pand in Spanje.

Zo vers mogelijk
De Spaanse telers die de producten voor Euro Gijbels Spanje produceren hebben in totaal een areaal van ongeveer 40 hectare. "Wij hebben een band met deze producenten. Ze kennen en vertrouwen ons. Ik sta daar zelf regelmatig op het veld en leer ontzettend veel. Samen zorgen we ervoor dat we de beste kwaliteitproducten hebben die op tijd worden geoogst en zo vers mogelijk aan onze afnemers geleverd kunnen worden. Onze klanten zitten in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland. Ook Euro Gijbels België is een klant van Euro Gijbels Spanje. Het zijn twee aparte entiteiten."
John Gijbels in een Spaans veld.

Voor meer informatie:
John Gybels
Euro Gijbels
Tel. +32 473 89 89 44
Web. linkedin.com/in/johngybels

Publicatiedatum: 30-5-2017
Auteur: Gertrude Snoei
Copyright: www.agf.nl

  

Reacties:


Veel succes !
Ludo Vandeperre, Geel - 1-6-2017 16:20:05


Knap....En veel SUCCES.!
Leon Vangenechten, Eindhout (email) - 31-5-2017 14:26:28


Bedankt!
John Gijbels, Geel (email) - 30-5-2017 21:08:27


We wensen jullie heel veel succes!!!
Twin engelen , Balen - 30-5-2017 19:15:47


GEFELICITEERD MET DE NIEUWE UITDAGING

THEO K, ST POL DE LEON (email) - 30-5-2017 12:45:30


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: