Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Intelligente camera geeft groeicurves en opbrengstbepalingen

Op Dé Appeldag introduceert Delphy de Intelligent Fruit Vision (IFV) in de fruitteelt. In samenwerking met The Greenery zal Delphy in 2017 metingen uit gaan voeren met de high-techsensing techniek. Met behulp van spectraalcamera's worden er diverse metingen verricht in de fruitteelt.



Zo worden er groeicurves en opbrengstbepalingen op diverse bedrijven bepaald. Tevens worden er diverse onderzoeken uitgevoerd om meer informatie te verzamelen over de bruikbaarheid en meerwaarde van deze techniek in de fruitteelt. Aan de hand van de verzamelde data zal Delphy stappen zetten richting de ontwikkeling en toepassing van Sensing technieken in de Fruitteelt. Telers met interesse kunnen contact opnemen met Delphy.



Dé Appeldag 2017 vindt plaats op donderdag 29 juni van 10.30 tot 20.00 uur bij Fruitteeltbedrijf Oskam, Neerijnense Mark 6B, 4182 SB Neerijnen. Toegang is gratis. De Appeldag 2017 is een initiatief van NFO kring Midden Nederland en Delphy.

Voor meer informatie: www.appeldag.nl
Publicatiedatum: