Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Rick Rebergen, Keelings Solutions:

"ERP-software vanuit de AGF-branche in plaats vanuit de IT"

Tholen - Het Ierse bedrijf Keelings heeft een historie van 90 jaar in de teelt en handel van groenten en fruit. Vanuit de wensen die het bedrijf had om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en deze ultiem te automatiseren, werd vijf jaar terug de softwaretak Keelings Solutions opgericht. Rick Rebergen, met achttien jaar ervaring in de marketing en verkoop van AGF-software, is aangesteld als Business Improvement Manager om zijn kennis samen met die van Keelings over te dragen op de rest van de markt, met in eerste instantie de focus op de Benelux en Duitsland. "Het bedrijf Keelings handelt in 42 landen en weet dus waar goede software aan moet voldoen. De software is gebouwd op basis van exacte eisen en wensen uit de AGF-branche en dus niet vanuit een IT-gedachte. Dat maakt het pakket uniek!"


Caroline Keeling en Rick Rebergen

"Ook de aanpak van Keelings Solutions is vernieuwend. Met onze IBR-tool, dat staat voor Initial Business Revue kunnen we desgevraagd de interne organisatie van een bedrijf doorlichten en daar een analyse op loslaten in de vorm van een advies waar de zwakke punten liggen, gecombineerd met aanbevelingen om deze te verbeteren. Dit leidt tot specifieke recommandatie tot gebruik van software, welke we concreet uitdrukken in een bedrag om te komen tot een ROI (Return On Investment). Er zijn tal van kritieke proces indicatoren die per bedrijf en land kunnen verschillen en zo kunnen we op de meest professionele manier de markt benaderen. Dat is een absolute pre in deze industrie", vertelt Rick.

Pro-actief in plaats van reactief
"Een andere absolute plus is dat we in ons systeem zaken kunnen voorspellen. Dat mis je nu geïntegreerd in de huidige ERP-softwaresystemen. Daarin wordt veelal achteraf geanalyseerd, maar de software  van Keelings Solutions werkt pro-actief in plaats van reactief. Zo kun je van tevoren je resultaat bepalen en bewaken en niet achteraf je resultaat zien. Het gaat tenslotte om winstgevendheid", concludeert Rick. "Dit ERP-pakket, genaamd Keelings Business Solutions (KBS), is als totaaloplossing dan ook geschikt voor importeurs, exporteurs, groothandelaren, productie (sorteren en verpakken)- en op- en overslag bedrijven. In Nederland werken 'early adapters' als Roveg en Jaguar al met de software van Keelings Solutions."

"De ervaring van Keelings in de teelt, verwerking en handel vind je terug in de software. Wij sparren met AGF-bedrijven over hun handelswijze en werken dat uit in een passend ERP-systeem. De efficiency en flexibiliteit in KBS is van een ongekend niveau. Keelings heeft er jaren aan gewerkt om binnen hun eigen bedrijf de automatisering op het hoogste niveau te krijgen en wil dat nu delen met de markt. Daarbij bieden we een gegarandeerde implementatiedoorlooptijd van drie maanden en kunnen we bedrijven gestructureerd ondersteunen bij de verandering die er toch plaatsvindt bij het de implementatie van andere ERP-software. Wij bieden een volledig gestandaardiseerde oplossing, maar het product is nooit af omdat de markt constant verandert. Maar die veranderingen zullen uiteindelijk ook weer tot verbeterde software leiden", vertelt Rick.

"Onze Ierse moederorganisatie kent een geweldige geschiedenis en telt tegenwoordig 2.100 werknemers. We bieden geïnteresseerden dan ook graag aan om de 'Keelings Experience' fysiek te ervaren in Dublin, waar we onze 90-jarige branche-ervaring willen tonen op het gebied van teelt, verwerking, logistiek, kwaliteitscontrole, productie (24x7), WMS, wereldwijde handel en software. Ik vind het een grote uitdaging om mijn ervaring te delen met de organisatie en heb een absolute drive om dit tot een succes te laten worden. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we de automatiseringssoftware via de Benelux en Duitsland zullen uitbouwen naar de wereldwijde AGF-sector", besluit de Business Improvement Manager.

Voor meer informatie:
Keelings Solutions
ABC Westland 545
2685 DG Poeldijk
Mob: 06-14955005
Rick_Rebergen@KeelingsSolutions.com
www.keelingssolutions.com

Publicatiedatum: 26-6-2017
Auteur: Izak Heijboer
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*