Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verscentrum Nederland en De Oude Molen slaan handen ineen

Per 1 juli worden de activiteiten van De Oude Molen toegevoegd aan Verscentrum Nederland (VCN). Bij VCN bestond al langer de behoefte om de kleinschalige retail verder uit te bouwen, aangezien er in deze markt een enorme behoefte is aan een passende logistieke dienstverlening, waaronder het kunnen bestellen en ontvangen per consumenteneenheid. Hierin speelt Boon Beheer als eigenaar van VCN een belangrijke rol. Boon beschikt namelijk over eigen retailformules, namelijk Boon's Markt en MCD, en levert aan vaste groothandelsafnemers, waaronder de Agrimarkten en diverse zelfstandige ondernemers.

De Oude Molen is een bedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat en vooral in de grensstreek zijn afzetgebied heeft. Vanuit het magazijn in Almelo worden 5 dagen per week supermarkten, rijdende winkels, slijterijen, campingwinkels, speciaalzaken en bedrijfskantines beleverd.

Inspelen op klantbehoeften
Door deze samenwerking heeft de klant keus uit een compleet assortiment en kunnen wij met elkaar nog beter inspelen op de behoefte van de klant. Deze samenwerking biedt gezamenlijke kansen voor het retailsegment, te weten zelfstandige ondernemers, seizoenwinkels en rijdende winkels. Er ontstaat een zeer sterke combinatie van Boon, VCN en de Oude Molen waarvan de organisaties en klanten profijt zullen hebben. Dit betekent dat er een zeer breed retail- en foodservice-assortiment (ook op stukniveau) beschikbaar komt tegen een uiterst concurrerende prijs.

Bron: Verscentrum Nederland 
Publicatiedatum: