Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Italiaanse producent ontvangt 60% meer bestellingen voor biocitroenen

"De afgelopen jaren vragen onze klanten steeds vaker om biocitroenen vanwege de natuurlijke teeltwijze," legt Lucy Maturana uit, hoofd verkoop van Azienda Agricola Ingenieri uit Palermo. "We blijven echter ook conventionele citroenen produceren (op dit moment Verna) voor klanten die deze graag in willen blijven kopen."
Het bedrijf produceert jaarlijks gemiddeld 5.000 ton en exporteert sinds enige tijd naar overige landen van de Europese Unie. "We hebben nu het punt bereikt dat men ons kent en we zijn er klaar voor om onze biocitroenen ook naar bestemmingen buiten Europa te exporteren," voegt Maturana er aan toe. 

Het prijsverschil tussen bio en conventionele citroenen is het vermelden waard. "Eén kilo biocitroenen kost €0,95 en een kilo conventionele kost momenteel €0,65. "Het verschil zit hem er onder meer in dat de productiekosten veel hoger zijn en dat zie je terug in de prijs. Onze klanten weten echter precies wat zij willen en laten zich hier niet door afschrikken," aldus Maturana. Voor meer informatie: 
Lucy Maturana
Azienda Agricola Ingenieri di Palermo SRL
Tel.: +39 3487922769

Publicatiedatum: 23-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: