Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
21 juni: Tourmalet 2017

Team Westland zoekt sponsoren voor kankeronderzoek

Woensdag 21 juni 2017 zal de tweede editie van het door de stichting 'Team Westland' georganiseerde evenement Tourmalet plaatsvinden. Team Westland zamelt geld in voor (regionale) charitatieve instellingen of initiatieven die rechtstreeks of zijdelings verband houden met de ziekte, of het onderzoek naar, kanker.Chris-Hans van der Hout en zijn dochter Demi zullen dit jaar de uitdaging van de beklimming van deze uit de Tour de France beruchte en loodzware berg van de buitencategorie aangaan en hebben zich ter financiële ondersteuning van 'Team Westland' tevens ten doel gesteld een zo hoog mogelijk bedrag aan sponsorgeld op te halen.

Vrijwillige giften zijn van harte welkom, meldt het bedrijf, maar daarnaast vestigt Freight Line Europe graag de aandacht op de mogelijkheid wielertenues en/of de Westlandse versie van het Monopoly spel te kunnen kopen. Het tenue is te koop voor 55 euro en het spel wordt aangeboden voor 40 euro. De opbrengst zal in zijn geheel ten goede komen aan de stichting 'Team Westland'.Freight Line Europe vraagt aan sponsoren vooraf een e-mail te sturen met het voornemen een tenue of spel aan te schaffen. Gezien de beperkte oplage van de spellen is het namelijk verstandig eerst af te stemmen of deze nog beschikbaar zijn.
Bij bestelling graag het gewenste aantal en de maten vermelden en of het een dames of heren model gaat. De tenues zullen indien niet meer voorradig bijbesteld worden, waarvoor dus wel met mogelijke wachttijd rekening dient te worden gehouden.

Via deze link kan men een bijdrage direct overmaken aan de stichting Team Westland.

Voor meer informatie:
Freight Line Europe
Jogchem van der Houtweg 16
2678 HA, De Lier
T: +31 (0)174-520010
www.freightlineeurope.com

Publicatiedatum: 22-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: