Locatie
Het FSIN Zomercongres 2017 staat in het teken van Food <=> Life. De betekenis van food als lifestyle voor alle schakels in de keten. Er zijn een aantal sprekers uitgenodigd om hun visie rondom deze thematiek te delen.
Programma overzicht
- 12.30 uur: Rondleiding Van der Valk Hotel Apeldoorn, De Cantharel (optioneel); Om 12.30 uur is er de mogelijkheid een rondleiding te volgen langs een aantal concepten in de omgeving van het hotel.
- 13.30 uur: Ontvangst congres; Dagvoorzitter is Jan-Willem Grievink, directeur FSIN. Ook voorzitter Paul Bringmann voert het woord.
- 14.15 uur: Jan-Willem Grievink, directeur FSIN; "De boardroomthematiek van 2018"
- 14.30 uur: Peter Savelberg, directeur van Tristate City Europe: "De toekomst van de stad"
- 15.15 uur: In gesprek met Bob Zeeuw van der Laan, Van der Valk Apeldoorn-ondernemer: "Food <=> Life in de praktijk"
- Pauze
- 16.15 uur: In gesprek met Roosmarijn Saat van Gimsel en Spirit: "Food <=> Life in de praktijk"
- 16.45 uur: Het FSIN: "Kansen in het nieuwe premium"
- 17.15 uur: Thomas Mack, directeur Europapark : "De ontwikkeling van food in leisure"
- 18.00 uur: Afsluiting onder het genot van een hapje en een drankje