Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Om beter aan de wensen van de consument te beantwoorden"

Italiaanse Unitec biedt technologische oplossingen

"Waarom zou men consumenten teleurstellen, als het ook mogelijk is volledig aan hun wensen tegemoet te komen? Met name als men bedenkt dat iedere consument anders is. Unitec is van mening dat bedrijven hun best moeten doen om ervoor te zorgen dat hun fruit aan alle criteria voldoet, een streven dat alleen met behulp van technologie te verwezenlijken is. 



Het respecteren van appelen betekent respect voor je bedrijf hebben
Laten we het bijvoorbeeld eens over appelen hebben. Elk ras en elk individueel exemplaar beschikt over zijn eigen unieke eigenschappen en waarde. Afhankelijk van deze eigenschappen zijn appelen geschikt voor verschillende consumentengroepen, die op zoek zijn naar producten van een constante kwaliteit. Maar hoe kan men aan deze eis tegemoet komen? 


Unical 8.0

Het antwoord op deze vraag is de Unical 8.0 van Unisorting. Door deze technologische oplossing behouden de kwetsbare appelen hun waarde doordat ze met de grootste voorzichtigheid worden behandeld. 

Unitec presenteerde zijn nieuwste technologie tijdens Macfrut. De sorteermachine heeft al zeer goede resultaten laten zien op het gebied van betrouwbaarheid van het sorteerresultaat en de interne en extreme kwaliteitsselectie. Daarnaast blijven de verwerkingskosten lager omdat de machine een hoge capaciteit heeft. 

Droge stoffen, stevigheid, Brix, textuur, maat, kleur, vorm en interne en externe defecten zijn voorbeelden van variabelen die belangrijk zijn bij het sorteren van appelen. 


Apple Sort

Unitecs Apple Sort Unisorting technologie maakt het mogelijk alle appelrassen te sorteren aan de hand van hun kenmerken. Het systeem wordt geleverd met speciale software die op de verschillende appelrassen is toegespitst. 

En dat is nog niet alles!
Er wordt wel beweerd dat één rotte appel de hele partij verpest. De Unisorting Unical 8.0 technologie kan dit echter voorkomen. Wanneer er een rotte appel gedetecteerd wordt, wordt deze verwijderd zodat er geen gevaar voor besmetting is. 

Voorkomen is beter dan genezen. De Apple Sort machine is volledig te reinigen en is zo ontworpen dat de kosten voor onderhoud laag zijn. 

Appelen en alles wat erbij komt kijken
Unisorting van Unitec is niet alleen geschikt om te sorteren maar biedt ook andere toepassingen: 
  • Voorsorteersystemen om fruit op basis van meerder parameters te selecteren. 
  • Sorteer-, classificatie- en verpakkingssystemen.
  • Gecombineerde voorsorteer- en verpakkingssystemen.

De Unical 8.0 werd ontwikkeld om de verpakkingskosten voor appelen te reduceren. Alle systemen zijn geschikt om appelen te verpakken in kratten, trays, zakken, etc.

Unisorting systemen kunnen eveneens uitgerust worden met trackingssytemen met interface en software. Het fruit kan getraceerd worden vanaf de invoer tot het verpakken en de verpakkingen kunnen van een label voorzien worden.

Het kiezen van de juiste technologie leidt gegarandeerd tot groei van uw bedrijf.

 
Publicatiedatum: