Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Chinese oogstrobot plukt tomaten in ItaliŽ

Van de vele Chinese stands bij Macfrut trok vooral die van Suzhou Botian Automatic Technology de aandacht. Het bedrijf werd vertegenwoordigd door manager Pengbo Wang.


De Macfrut stand van Suzhou Botian Automatic Technology

Naast de volledig geautomatiseerde en afstandsbediende verstuiver waren we vooral onder de indruk van een video op een oogstrobot. Volgens Wang werkt het perfect en komt er dus geen arbeid bij kijken. Daar er in China geen gebrek is aan goedkope arbeidskrachten is de technologie uiteraard gericht op buitenlandse klanten.


De tomatenoogst door de robot (uitvergroting)

"Deze robot kan gebruikt worden om groenten en aardbeien te oogsten. Het is uitgerust met een camera die met een precisie van 92% de rijpheid kan beoordelen. Het snijsysteem heeft een precisie van 90%. De bionische hand is met een zacht materiaal bekleed om het product niet te beschadigen."De robot heeft ook een GPS-systeem zodat het zich autonoom kan voortbewegen. Het werd een paar jaar geleden voor het eerst gepresenteerd en is toen geleidelijk verbeterd. Zowel de staatstelevisie als staatskrant waren er enthousiast over.


Pengbo Wang

Het heeft een positioneringssysteem met binoculair gezichtsvermogen, vier autonomieniveaus, flexibel gripsysteem, autonome bewegingen, automatische obstakel vermijding, spraakalarm, snelheidsregelaar, realtime weergave van batterij- en technische gegevens, 92% camera-nauwkeurigheid, 90% oogstnauwkeurigheid, fruitschadebeperking tot 5% en ruimte voor technische upgrades.

Contactgegevens:
Suzhou Botian Automatic Technology
Pengbo Wang
Tel.: (+86) 512-85661780
Web: www.szbotian.com.cn
Email: pbwang87@qq.com

Publicatiedatum: 19-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: