Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hannon verhuist naar nieuw pand ABC Westland

Onlangs is Hannon Logistics verhuisd van een bestaand pand op ABC Westland naar een geheel nieuwe vestiging op het gespecialiseerde agri & food terrein in Poeldijk. De verhuizing is zojuist volledig afgerond en heeft tot gevolg dat de logistieke processen intern en extern nog efficiënter en sneller afgehandeld kunnen worden

Hannon is één van de toonaangevende Ierse transportbedrijven voor gekoeld en algemeen goederenvervoer. De organisatie vervoert dagelijks groenten en fruit, vlees, zuivel, snijbloemen, planten en algemene goederen vanuit vestigingen in Ierland en Nederland door heel Europa.



De nieuwe geconditioneerde hal met een hoogte van 13 meter is volgens de nieuwste en duurzaamste richtlijnen gebouwd. De nieuwe vestiging voldoet volledig aan alle relevante logistieke en hygiëne-eisen die tegenwoordig gesteld worden aan de handel en verwerking van groenten en fruit in Europa.

ABC Westland Agri & Food is dé agri & food hotspot in de Randstad en biedt bedrijfsruimten, met of zonder koelcellen, kantoren en docks. Ook worden bouwkavels aangeboden aan agri-gerelateerde bedrijven.

Voor meer informatie:
Herwi Rijsdijk
Mob: 06 51 61 81 30

Publicatiedatum: