Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Hannon verhuist naar nieuw pand ABC Westland

Onlangs is Hannon Logistics verhuisd van een bestaand pand op ABC Westland naar een geheel nieuwe vestiging op het gespecialiseerde agri & food terrein in Poeldijk. De verhuizing is zojuist volledig afgerond en heeft tot gevolg dat de logistieke processen intern en extern nog efficinter en sneller afgehandeld kunnen worden

Hannon is n van de toonaangevende Ierse transportbedrijven voor gekoeld en algemeen goederenvervoer. De organisatie vervoert dagelijks groenten en fruit, vlees, zuivel, snijbloemen, planten en algemene goederen vanuit vestigingen in Ierland en Nederland door heel Europa. De nieuwe geconditioneerde hal met een hoogte van 13 meter is volgens de nieuwste en duurzaamste richtlijnen gebouwd. De nieuwe vestiging voldoet volledig aan alle relevante logistieke en hygine-eisen die tegenwoordig gesteld worden aan de handel en verwerking van groenten en fruit in Europa.

ABC Westland Agri & Food is d agri & food hotspot in de Randstad en biedt bedrijfsruimten, met of zonder koelcellen, kantoren en docks. Ook worden bouwkavels aangeboden aan agri-gerelateerde bedrijven.

Voor meer informatie:
Herwi Rijsdijk
Mob: 06 51 61 81 30


Publicatiedatum: 19-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: