Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Goede volumes, kalibers en prijzen voor Verna citroenen?

Concurrentie ArgentiniŽ drijft kwaliteit Spaanse citroenen op

In Spanje is het seizoen voor Verna citroenen begonnen en volgens Juanito Frutas ligt de prijs ongeveer Ä0,35 hoger dan die van de laatste Primofiori citroenen. Volgens Juanjo CŠrcel, commercieel directeur van Juanito Frutas, is dit een fiks prijsverschil maar reageren klanten er goed op.  

"Het verschil in volume is dit jaar vrij ongebruikelijk aangezien de ramingen aangeven dat deze tussen de 40% tot 50% hoger zullen zijn dan vorig jaar. Hierbij dient wel opgemerkt te worden dat er vorig jaar een behoorlijk tekort aan citroenen was," legt Juanjo uit. "Voor we het wisten, waren we door onze voorraden heen. Het weer is dit jaar echter gunstig geweest en we verwachten dan ook grote kalibers, 2, 3 en zelfs 4," vervolgt Juanjo. "In tegenstelling tot vorig jaar rekenen we nu op een volstrekt normaal Verna seizoen."


In juni worden de eerste grote volumes Argentijnse citroenen op de Spaanse markt verwacht, waardoor de markt zal diversifiŽren en zowel retailers als consumenten de citroenen uit beide herkomstgebieden zullen vergelijken. "Momenteel is ArgentiniŽ onze grootste concurrent op de Spaanse markt. We zijn echter van mening dat deze concurrentie positief is omdat het ons er toe aanzet ons product te blijven verbeteren," aldus Juanjo.Voor meer informatie: 
Juanjo CŠrcel
Frutas Juanito
Tel.: + 34 615 159 640 

Publicatiedatum: 18-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: