Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
La Linea Verde is aanwezig op PLMA

PLMA (Private Label Manufacturers Association) is een internationale organisatie die in 1979 werd opgericht ter bevordering van huismerken. De organisatie heeft afdelingen in New York en Amsterdam en telt wereldwijd 3.500 leden, variŽrend van in huismerken gespecialiseerde bedrijven tot producenten van eigen en huismerken. PMLA organiseert evenementen en biedt diensten die specifiek gericht zijn op deze sector. 

Uit de meest recente gegevens van Nielsen blijkt dat de populariteit van huismerken groeit in Europa. De cijfers over 2016 tonen aan dat het aandeel van huismerken in 13 van de 20 door Nielsen onderzochte landen groeide. 

Naast de groei in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland nam het aandeel van huismerken ook in Midden- en Oost-Europa fors toe. In TsjechiŽ, Hongarije en Slowakije groeide het aandeel met ruim 30% en in Polen was het aandeel verviervoudigd ten opzichte van 2003. 

Wie produceren huismerken?
Producenten van huismerken zijn in drie categorieŽn onder te brengen: 
  • Grote bedrijven die zowel eigen als huismerken produceren.  
  • Kleine en middelgrote bedrijven die vrijwel uitsluitend huismerken produceren. 
  • Grote leveranciers en groothandelaren die productiefaciliteiten in bezit hebben en huismerken aan winkels leveren. 
La Linea Verde op PLMA
Het Italiaanse La Linea Verde, marktleider op het gebied van gesneden AGF en verse soepen zal voor het eerst als exposant deelnemen aan de PLMA Amsterdam die op 16 en 17 mei gehouden wordt. Het bedrijf produceert zowel conventionele als biologische producten en heeft zijn eigen merk DimmidiSi en verpakt daarnaast ruim 50 huismerken, zowel Italiaanse als buitenlandse. 

Met een omzet die in 2016 Ä225 miljoen bedroeg, boekt La Linea Verde goede resultaten op de buitenlandse markt (Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Polen, ServiŽ, TsjechiŽ, BelgiŽ), die goed is voor 35% van zijn omzet. 

De directie van La Linea Verde zal bezoekers verwelkomen in hal 8, stand F-08727, waar een ruim assortiment verse soepen geproefd zal kunnen worden. 


Contact:
La Linea Verde Societŗ Agricola S.p.A.

Via Artigianale 49
25025 Manerbio (BS)
Ph.: (+39) 0309373611
Fax.: (+39) 0309373621
Email: info@lalineaverde.it
Web: www.lalineaverde.it
Web: www.dimmidisi.it

Publicatiedatum: 17-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: