Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Asda stopt met los fruit, consumenten boos

Veel consumenten zijn boos over het besluit van de supermarktketen Asda in sommige gebieden te stoppen met de verkoop van losse groenten en fruit. DE consumenten vinden het een verspilling van verpakkingsmateriaal en kopen liever hun groenten en fruit los.

De woede van de consumenten heeft zijn weg gevonden naar sociale media. In een tweet naar Asda schreef Jonathan Bowdin vrij vertaald: "Hey @Asda. Waar is al jullie losse groenten en fruit heen? Ik wil geen zak met wortelen."

Het is nog niet duidelijk of Asda in heel het Verenigd Koninkrijk is gestopt met losse groenten en fruit of dat het slechts delen van het land betreft. Het is in ieder geval wel doorgevoerd in Bristol, Colne in Lancashire en in Manchester.

Dave Morrow van Manchester tweette als volgt: "Het is echt waar. Ik deed vrijdag boodschappen bij Asda Radcliffe en alles was verpakt. Er was geen losse groente meer."
Publicatiedatum: