Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Italiaans druivenseizoen klaar voor de start

Afgelopen weekend heeft LuciŽn de Wit van LuBa Fresh een bezoek gebracht aan zijn druivenproducenten in SiciliŽ waar binnenkort de eerste druiven geoogst worden. De blauwe druif Black Magic en de witte Victoria (beide met pit) worden in het begin verpakt in 5kg Carton en vervolgens in de traditionele 7kg houten verpakking. "De eerste druiven zullen goed opgepakt worden door de markt aangezien de markt voor blauwe en witte druiven met pit nagenoeg leeg is."


De vroege Black Magic en Victoria druiven worden in kassen geteeld

Lucien de Wit bezocht ook Giuseppe Auteri van Il Galletto. Beiden onderhouden al 20 jaar een vriendschappelijke zakenrelatie. De kwaliteitsmerken van Giuseppe -Selezione oro, Il Galletto en Auteri, zijn alom bekend op de Europese markt.
Lucien de Wit gaat het aanbod van Auteri dit jaar -naast Europa- ook vermarkten naar andere belangrijke wereldmarkten. Lucien de Wit heeft ook daar veel branchecontacten en de mogelijkheid om direct containers te verladen vanuit SiciliŽ naar alle wereldbestemmingen.


LuciŽn de Wit en Giuseppe Auteri al 20 jaar bevriende zakenpartners

Na de bloei van de druivenranken heeft het goede weer ervoor gezorgd dat er een grote trosvormig is ontstaan. Vooral bij de Victoria en Black Magic is een grove berry sizes waarneembaar. Als dit jaar de klimatologische omstandigheden gunstig zijn, belooft SiciliŽ een goed druivenjaar. Dit in tegenstelling tot de afgelopen twee jaar toen het weer een vroegtijdig einde maakte aan het (lange) druivenseizoen in ItaliŽ.
Begin juli start het druivenseizoen vanuit het vaste land, de Puglia regio, het grootste druivengebied van ItaliŽ.


Zware trossen Victoria druiven
 

Voor meer informatie:
LuciŽn de Wit
LuBa Fresh
Tel: 077-777 7715
Mob: 06-41273443
Fax: 077-777 7725
L.deWit@LuBaFresh.com
www.LuBaFresh.com

Publicatiedatum: 16-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: