Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Britse Morrisons verkoopt 'lelijke' avocado's met korting

Avocadoliefhebbers die hun inkopen doen bij de Britse retailer Morrisons, kunnen hun favoriete fruit na de recente recordprijzen, binnenkort weer voor een betaalbare prijs in huis halen. De retailer gaat namelijk avocado's met schoonheidsfoutjes verkopen tegen een derde van de prijs van die van normale exemplaren. 

De supermarkt heeft laten weten in de periode van 15 mei tot het einde van de zomer misvormde en licht beschadigde avocado's voor €0,46 per stuk, ofwel €2,84 per kilo, aan te bieden in de meeste van zijn filialen.

Volgens Morrisons is dit de laagste prijs op de Britse markt aangezien de gemiddelde retailprijs €1,23 per stuk bedraagt, wat hoger is dan vorig jaar toen de gemiddelde prijs op €1,15 lag.

De retailer vermarkt het fruit als 'wonky' vanwege de grote verscheidenheid aan maten en onvolkomenheden. De smaak, textuur en kleur van het vruchtvlees is echter exact gelijk aan dat van een normale avocado," laat Morrisons weten. 

Bron: independent.co.uk
Publicatiedatum: