Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Nature's Pride implementeert softwareapplicatie Ultimo

"Gestroomlijnde afhandeling van aanvragen, storingen en incidenten"

Hoe laat je drie verschillende afdelingen met hun eigen wensen en doelstellingen succesvol in één softwareapplicatie werken? Hoe realiseer je nog meer synergie en efficiëntie binnen de organisatie? Bij Nature's Pride wordt er binnenkort gestart met de implementatie van Ultimo Facility Management. Peter Fortuin, Technisch Manager bij Nature's Pride: "Wij hebben gekozen voor Ultimo, omdat het systeem de behoeftes van de afdelingen Technische Dienst, Facility Management en ICT het beste invult."Nature's Pride
Nature's Pride is gespecialiseerd in het importeren, rijpen, verpakken en distribueren van ruim 500 verschillende soorten verse exotische groenten en fruit uit meer dan 70 landen. Nature's Pride levert haar producten aan supermarkt- en groothandelsklanten in heel Europa. Voor de organisatie staan een goede ketensamenwerking en lange termijn partnerships met de ruim 300 toegewijde telers centraal.

Dubbele administraties
"Binnen de afdelingen Facility Management en Technische Dienst wordt er momenteel nog geen gebruik gemaakt van een systeem voor het afhandelen van supportaanvragen en storingen, of het beheer van de assets. ICT maakt wel gebruik van een systeem, maar dat is beperkt. Het gehele beheer loopt via Outlook en diverse Excelbestanden, opgeslagen in een Windows mappenstructuur. Hierdoor moeten we veel zoeken naar de juiste gegevens en houden we veel dubbele administraties bij", vertelt Peter Fortuin.

Ultimo Facility Management
Door middel van Ultimo gaat Nature's Pride hier verandering in brengen. "Dankzij de inzet van Ultimo willen wij een gestroomlijnde afhandeling van aanvragen, storingen en incidenten realiseren, moeten dubbele administraties worden voorkomen en willen we informatie met betrekking tot onze assets snel voor handen hebben." Maar Fortuin ziet meer mogelijkheden: "Wij wensen inzicht te verkrijgen in de kosten per asset, het plannen en borgen van preventief onderhoud en het plannen van werk van de medewerkers van de Technische Dienst, Facility Management en ICT."

Voor meer informatie: www.ultimo.com

Publicatiedatum: 15-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: