Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
'We are Bananas'

Chiquita kondigt Amerikaanse campagne aan

Chiquita heeft in samenwerking met creatief bureau Wieden+Kennedy de nieuwe campagne 'We are Bananas' aangekondigd. Het merk zal de campagne starten in de 14 belangrijkste Amerikaanse steden met onder meer billboards op Times Square in New York, Los Angeles, Chicago en Cincinnati. 

De campagne borduurt voort op Chiquita's speelse imago met grappige slogans als 'Hello Yellow', 'Nobody had ever eaten a banana angry' en 'Work for your curve'. Vervolgens zal er in juni een grootschalige, geïntegreerde campagne ingeluid worden met ervaringsgerichte pop-ups, reclame in winkels, digitale content en samenwerking met merken.

"Van het moment dat we onze bananen in 1944 voor het eerst van de opvallende blauwe merksticker voorzagen tot de introductie van Miss Chiquita, hebben we er altijd naar gestreefd om de vrolijke boodschap van ons merk over te brengen door middel van luchtige, visuele storytelling," vertelt Andrew Biles, van Chiquita. "We zijn blij dat we deze traditie voort kunnen zetten met nieuwe ideeën die afwijken van de bestaande marketing en die gedurende het jaar op een verrassende manier onthuld zullen worden.

Voor meer informatie: 
Brandon Reynolds or Katie Hull
Wieden+Kennedy
Tel: +1 503 937 7711
Tel: +1 503 937 7594


Publicatiedatum: 15-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: