Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw-Zeelandse KORU appelen aangekomen in de VS

Het Coast to Coast Growers Cooperative heeft vandaag aangekondigd dat containers met KORU appelen, geteeld in Nieuw-Zeeland, op dit moment arriveren in Amerikaanse havens. De KORU appelen worden nu ook in de VS geteeld.



85% van de oogst van KORU appelen wordt dit jaar geƫxporteerd naar de VS en verkocht door drie leveranciers: Borton Fruit en Oneonta Starr Ranch Growers uit Washington en New York Apple Sales uit New York.

De eerste KORU appelen, die in mei zijn aangekomen, zijn al verkocht. Eind mei en de maanden daarna zullen er nog meer containers in Amerika aankomen. De appelen zijn beschikbaar in 12 kg en 18 kg dozen en in kleinere zakken.



Volgens Tim Byrne, manager van het Fruit Coast to Coast Growers Cooperative, is de kwaliteit van de fruit goed. Byrne: "De appelen hebben een juiste maat. De KORU is een kruising van Fuiji en Braeburn appelen. "KORU brengt de subtiele zoetheid van de Fuji samen met Braeburn's uitgesproken smaak", zegt Byrne.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 
Kaari Stannard or John Cushing or Michael Harwood
New York Apple Sales
Tel: +1 518 477 7200 

Tim Byrne
Coast to Coast Growers Cooperative
Tel: +1 651 398 5503
Publicatiedatum: