Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Poolse Fruit-Group introduceert appelsap per ras

Net zoals consumenten een eigen voorkeur kunnen hebben voor verschillende appelrassen, besloot Fruit-Group dezelfde opties voor appelsap aan te bieden. Fruit-Group heeft zodoende vijf verschillende soorten appelsap: Golden, Ligol, Champion, Jonagold en Idared."We hebben de appels per ras gesorteerd, omdat elke soort zijn eigen smaak heeft. De Champion is bijvoorbeeld erg zoet, terwijl de Idared iets zuurder is. Er is dus voor ieder wat wils," aldus Emilia Kaweczynska van Fruit-Group.Fruit-Group is al vijf jaar in Polen actief als producent van geperst fruitsap. Vorig jaar besloot het bedrijf om zijn merk internationaal te lanceren, zodat er naar nieuwe markten kon worden uitgebreid. Het merk Bona Fide wordt gepresenteerd als een natuurlijk en koud geperst drinkproduct. Bona Fide wordt nu al goed ontvangen in Letland."Naast onze verschillende soorten appelsap denken we nu aan het uitbreiden van ons assortiment met nieuwe smaken, waaronder ook van ander fruit. Zo denken we aan het toevoegen van aardbeien of blauwe bessen, die we op dit moment al als versproduct in ons aanbod hebben staan," zegt Emilia.

Bona Fide is op dit moment alleen beschikbaar als conventioneel product, maar volgens Emilia is het mogelijk dat Fruit-Group in de toekomst met biologische varianten komt. De grootste focus van het bedrijf ligt nu echter op de ontwikkeling van het merk op de internationale markt.
Het fruitsap is beschikbaar in vier verschillende formats. De kartonnen verpakking wordt aangeboden in 3 of 5 liter en de glazen flessen worden verkocht met een inhoud van 0,3 of 0,7 liter.

Fruit-Group bestaat uit twee telersgroepen, waar in totaal zo'n 160 telers bij zijn aangesloten. De onderneming omvat een totaal areaal van 1.550 hectare voor de teelt van appelen, peren, zachtfruit en steenfruit.

Voor meer informatie:
Emilia Kaweczynska
Fruit-Group
Tel: +48 48 320 2028
Fax: +48 48 668 0630
Email: export@fruitgroup.pl
www.fruitgroup.pl

Publicatiedatum: 12-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: