Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Harry Pijper (Jan Oskam Vleuten) ziet Abraham

Harry Pijper, sinds bijna 5 jaar in dienst bij Jan Oskam BV in Vleuten als Controller, ziet vandaag 12 mei 2017 Abraham. In 1967 zag hij in Utrecht het levenslicht als oudste zoon van een middenstandsechtpaar. Zijn ouders hadden in de Domstad een winkel in gereedschappen en ijzerwaren die inmiddels wordt voortgezet door zijn jongere zus.

Na de middelbare school ging Harry de kant op van de accountancy en kwam hij na zijn afgeronde opleiding al te werken bij een Vleutense register-accountant. Aansluitend ging hij de gelederen versterken bij  een Vleutense aannemer/projectontwikkelaar om daarna nog weer een nieuwe ervaring op de doen bij Oskam-Asbestsanering/AMOS in Utrecht. Eind 2012 kwamen de plaatsnaam Vleuten en de bedrijfsnaam Oskam samen toen hij gekozen werd als financieel eindverantwoordelijke bij het AGF-exportbedrijf dat sinds jaar en dag gevestigd is onder de rook  van Utrecht. Uiteraard een compleet nieuwe bedrijfstak maar daarin heeft hij inmiddels de juiste weg gevonden .

Harry is een ter zake zeer kundige medewerker die uitstekend zelfstandig kan opereren en leiding geven aan het financieel-administratieve team. Hij heeft een luisterend oor voor het randgebeuren en voor menselijke details. Zijn rustige houding komt daarbij goed van pas . Naast zijn werk onderneemt hij graag leuke dingen met zijn gezin waaronder zeilen op de Friese wateren en muziek maken. Ter gelegenheid van zijn verjaardag heeft zijn werkgever Kees Oskam hem een Sky-Dive arrangement aangeboden in de onlangs in Vleuten geopende Sky-Dive accommodatie.

Alle collega's wensen Harry een fijne verjaardag en nog vele jaren werkplezier in goede gezondheid !

Felicitaties rechtstreeks:  
Harry@janoskam.nl
030-2320421


Publicatiedatum: 12-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: