Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Innovatie van Bonduelle Food Service voor de horeca

Salade gemak uit de diepvries

Bonduelle Food Service komt met een innovatie voor het saladebuffet: De Smart Salad Bar. De lijn bestaat uit drie diepgevroren salades. Eenmaal uit de diepvries zijn ze serveerklaar of kunnen ze als basis dienen door te mixen met eigen ingrediënten zoals  verse producten, couscous of rijst. Bonduelle wil daarmee meer mogelijkheden en gemak bieden aan de horeca en speelt in op de minder-vlees trend. De productie van salades vraagt veel handwerk in de keuken. De Smart Salad Bar geeft chefkoks de mogelijkheid om in minder tijd meer te innoveren met salades.Drie diepgevroren mixen
Bonduelle introduceert drie diepgevroren salademixen: Provençaalse groene salade in pistousaus, Mediterraanse gegrilde groentesalade met pasta in pistousaus en Mediterraanse salade van gegrilde groente in tomatensaus. Onderdeel van de serie zijn ook artisjokharten uit de Bonduelle Minute-lijn, die als luxe toevoeging kunnen worden gebruikt. 
Gebruik van kant-en-klare salades levert naast tijdsbesparing minder snijafval op. De mixen zijn buiten de diepvries tot wel 48 uur houdbaar.  

Voor de folder, klik hier

Bron: Bonduelle

Publicatiedatum: 16-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: