Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Anneloes Meelkop Nederlands Asperge Centrum :

Vrijdag 26 mei Dag van de Asperge

Tholen - Iedereen in de sector die fan van asperges is, kan meedoen aan de Dag van de Asperge. Nederlands Asperge Centrum organiseert deze op vrijdag 26 mei aanstaande en heeft een pakket samengesteld om consumenten te motiveren meer asperges te eten. "Zo kunnen we onze passie voor asperges met heel Nederland delen", vertelt Anneloes Meelkop, van het centrum. "Het is de lekkerste en meest unieke groente in Nederland en daarbij ook nog eens erg gezond."

Doe je mee?
Om de consument extra te motiveren, zorgt het Nederlands Asperge Centrum er samen met verkooppunten van asperges voor dat consumenten in het hele land kunnen profiteren van acties en kortingen. Bijvoorbeeld met korting genieten van een aspergelunch of –diner bij een restaurant in de buurt, een gratis schiller bij aankoop van asperges bij de groenteman, gratis de aangekochte asperges laten schillen bij de teler of met korting asperges halen bij de supermarkt. Anneloes: "We verwelkomen je graag als deelnemer aan de Dag van de Asperge."

Hoe werkt het?

Anneloes: "Je verzint een leuke actie voor jouw klanten en meldt deze kosteloos bij ons aan via dit formulier. Wij plaatsen de actie vervolgens met link naar jouw site, op de actiesite en sturen je gratis promotiemateriaal toe, bestaande uit posters en flyers. Ook sturen we je kaartjes toe waarop je klanten op de Dag van de Asperge hun mailadres kunnen invullen. Zo maken ze kans op fantastische prijzen.

Verder zetten wij een (online) advertising en social media campagne in om de Dag van de Asperge en jouw actie te promoten. Ook vele partners zetten hun communicatiekanalen in om de aandacht van de consument te vestigen op deze bijzondere dag. In 2016 hebben we deze dag voor het eerst georganiseerd en hebben we met de hele sector ruim 5,5 miljoen contactmomenten gecreëerd met alle communicatie rondom de Dag van de Asperge!"

Voor meer informatie over de Dag van de Asperge? Kijk op www.dagvandeasperge.nl.

Klik hier om je direct (kosteloos) aan te melden


Voor meer informatie:
Asperge Centrum Nederland
Anneloes Meelkop
T: +31 (0)6 526 405 28
ameelkop@aceera.nl
www.aspergecentrum.nl




Publicatiedatum: