Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vendingmachine volgens richtlijnen Voedingscentrum

Verantwoorde vendingmachines, die bestonden nog niet echt. Vendingland, Vrumona en Food2Smile sloegen daarom de handen ineen en ontwikkelden een door het Voedingscentrum gecertificeerde vendingmachine. Deze past in het Gezonde school of sportkantine project van het voedingscentrum waarin steeds meer scholen en sportkantines meegaan. De vendingmachine, genaamd Food&Drinks2Smile biedt alleen verantwoorde keus in snoep, snacks en drank.



Food&Drinks2Smile
De machine is van Vendingland. In de machine zitten de bewustere frisdranken van Vrumona en Free From snoep, koek en snacks van Food2Smile. Bijna het hele assortiment is minder dan 110 calorieƫn per eenheid. Hiermee volgt het aanbod de richtlijnen van het Voedingscentrum. In de aangeboden producten zitten geen rode E-nummers zoals Aspartaam. Daarmee is dit een uniek concept Nederland.

Primeur
Winkelcentrum De Roselaar, geƫxploiteerd door Wereldhave, heeft de primeur. Zaterdag aanstaande, op 13 mei aanstaande wordt de eerste Food&Drinks2Smile vendingmachine op feestelijke wijze gepresenteerd aan het publiek.

Food2Smile
Muurhuizen 227
3811EH Amersfoort
T +31 (0)33-4799658
www.food2smile.nl
info@food2smile.nl
Publicatiedatum: