Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Vendingmachine volgens richtlijnen Voedingscentrum

Verantwoorde vendingmachines, die bestonden nog niet echt. Vendingland, Vrumona en Food2Smile sloegen daarom de handen ineen en ontwikkelden een door het Voedingscentrum gecertificeerde vendingmachine. Deze past in het Gezonde school of sportkantine project van het voedingscentrum waarin steeds meer scholen en sportkantines meegaan. De vendingmachine, genaamd Food&Drinks2Smile biedt alleen verantwoorde keus in snoep, snacks en drank.Food&Drinks2Smile
De machine is van Vendingland. In de machine zitten de bewustere frisdranken van Vrumona en Free From snoep, koek en snacks van Food2Smile. Bijna het hele assortiment is minder dan 110 calorieën per eenheid. Hiermee volgt het aanbod de richtlijnen van het Voedingscentrum. In de aangeboden producten zitten geen rode E-nummers zoals Aspartaam. Daarmee is dit een uniek concept Nederland.

Primeur
Winkelcentrum De Roselaar, geëxploiteerd door Wereldhave, heeft de primeur. Zaterdag aanstaande, op 13 mei aanstaande wordt de eerste Food&Drinks2Smile vendingmachine op feestelijke wijze gepresenteerd aan het publiek.

Food2Smile
Muurhuizen 227
3811EH Amersfoort
T +31 (0)33-4799658
www.food2smile.nl
info@food2smile.nl

Publicatiedatum: 11-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: